Oppussing av kjøkken 23 – pause

endekantlist på plassNå har progresjonen vært lav igjen i noen dager, og i går var den ca. null. Det eneste som ble gjort på kjøkkenet i går var å stryke på en endekantlist på den benkeplatebiten som manglet det og vaske flisene en gang til. Å stryke på endekantlist var ikke så vanskelig, men siden den måtte litt inn under en flis, så kunne jeg ikke sette den kant i kant nederst og så kutte av øverst, men måtte sette den kant i kant øverst og kutte nederst. Det var ikke så lett å få kuttet rett langs kanten av benkeplata når den er helt på nivå med benkeskapet under… Så kanten ble ikke så rett og fin nederst, men ellers ser det bra ut, og den nederste kanten blir jo skjult av komfyren allikevel, så alt i alt ble det ganske greit :)

I går gikk det ellers mye tid til installasjon av ny hardware og bursdagsfeiring på kvelden. Får se om i dag blir en mer produktiv dag. Nå har jeg skrevet en laaang liste over alle småtingene som må gjøres, så det er bare å sette i gang å gjøre ting så de kan krysses av på lista :P

Leave a Reply