Oppussing av kjøkken 24 – oppløpet

Vi er på oppløpet nå, det er bare en lang liste med småpirk igjen. Kjøkkenet er jo der. Det fungerer. Vi kan flytte inn hvitevarene igjen nå. Det er noen ting til vi vil gjøre før vi fyller skapene igjen, men vi kan se slutten nå. Vi spurter som gale…

foring oppeI går kom de siste foringene på plass. Litt grovt sandpapir gjorde susen for å få slipt ned til en bredde så de smatt inn. Når foringen ikke skal være helt rett, og vi attpåtil sager litt for bredt, da er det ikke lett å få ting på plass. Men nå sitter de der, og det ble ganske pent. I hvertfall på utsiden ;)

foring nede

spotsVi skrudde også opp spotsene våre, og lagde noen hull til å trekke kabler igjen, men ingenting er koblet på ennå. Martin kommer i dag for å fikse det. Tar ikke sjansen på å ikke la en elektriker gjøre det elektriske. Han skal også legge opp noen stikkontakter for oss under skapene.

Vi satte i gang ganske sent i går med å tette med silikon rundt flisene. Det var muligens en dårlig ide, for det var ikke så lett å få pent, så det tok endel tid… Ble ganske sent i går ja. Silikon bråker i hvertfall ikke, så da slapp vi å høre klager for sen oppussing fra naboene :P Det ble ganske pent til slutt, men vi er langt fra i stand til å gjøre det perfekt ;) (ikke lett å svelge for en perfeksjonist som meg at det er mye vi har måttet gi opp å få perfekt…)

silikon

I dag er det flere småting som skal ordnes. Kanskje vi til og med får hengt opp de siste skapene, hvem vet ;)

Leave a Reply