Oppussing av kjøkken 25 – et fungerende kjøkken

komfyren har funnet plassen sinNå er vi der. Nå har vi et kjøkken som kan brukes. Vi har kum, varmt vann, kjøleskap, oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn, strøm og lys. Hva mer kan man be om? Alle skap og skuffer er riktignok fortsatt tomme. Det er fremdeles ingen hyller eller håndtak, men hva gjør vel det? Nå har vi plass nok i stua til å sette pappeskene med ting utover, og så kan vi bruke dem som skap :P

I går gjorde vi ting som å male den lille lista vi skal skru opp over flisene, sette inn et par sokkelskuffer (ja, akkurat, sokkelskuffer. Ser ut som sokkel, er en skuff man kan dra ut fra under benkeskapet. Kjempesmart, ekstra skuff!) og flytt inn de resterende hvitevarene. I tillegg var broren min innom igjen for å koble til spotsene og sette inn stikkontakter under skapene.

Nå føler jeg at det er tid for å avslutte kjøkkenoppussingsbloggeserien. Det skjer jo ikke så mye galt som det er spennende å skrive om lenger heller ;) Jeg skal legge ut noen bilder når alt er ferdig, håndtak er på, dekkplasten er av og verktøyet har funnet veien ut av kjøkkenet igjen. Inntil da: takk for følget til alle mine faste lesere (det har visst blitt en god del av dere) :)

Kjøleskapet, inkludert alle magnetene, tilbake på kjøkkenet.

Leave a Reply