Oppussing av kjøkken – 1

Så var det i gang. Oppussingen av kjøkkenet. Etter å ha tenkt på det lenge fant vi tid og penger til å gjøre det nå, og prossessen er nå i full gang. Benkeplate er bestilt, rørlegger er bestilt, flattpakket kjøkken er i hus (etter en meget lang tur på ikea på grunn av laaaaang ventetid i kjøkkenavdelingen…) og alt som var på kjøkkenet er pakket ned i esker og satt i stua. Ja, det ser ganske så bomba ut her nå ja… Vi har så smått begynt å rive litt, og allerede har vi støtt på problemer. Da vi skulle ta ned et klappbord som var skrudd fast til veggen viste det seg at de som sist hadde malt veggen hadde tatt bordet ned, og hengt det opp igjen litt for tidlig. Det satt så godt fast i malingen at det i praksis var limt til tapetet, noe som ga litt uønskede resultater. Nå må vi kanskje legge ny tapet på den veggen. Hadde det vært bak de nye skapene hadde det jo ikke vært så farlig, men dette er den veggen som blir synlig…

Fallende tapet

Ellers har vi vel nå bare igjen å få ut hvitevarene, og et par routere og svitsjer fra serverskapet. Vi får internett inn gjennom det skapet, så den ene svitsjen må stå igjen hvis vi skal ha internettforbindelse mens vi holder på. Den får vel ligge i vinduskarmen eller noe slikt ;)

Serverskapet

Forøvrig så tror jeg en kommentar jeg leste på et forum, skrevet av noen som hadde pusset opp et kjøkken bygget på 50-tallet (samme tidsrom som vårt) er ganske treffende: på den tiden ble kjøkken bygget slik at hvis bomba slo ned, så skulle man i hvertfall ha kjøkken… Med andre ord, det er ikke bare bare å få revet dette kjøkkenet, det sitter ganske godt fast ;)

Leave a Reply