Oppussing av kjøkken 15 – marginer

der hang det der joJeg bøyer meg i støvet og innrømmer det. Borhammer er ikke bare best, men suverent overlegen en slagdrill. Med en borhammer i hus ble hullet dypt nok på bare få sekunder. Der slagdrillen rett og slett ga opp, protesterte ikke borhammeren det minste. Betong sa du? Smør sa borhammeren. På null komma svisj hadde vi hengt opp det innerste veggskapet. Nå var det vel ingenting som kunne stoppe oss?

se den presisjonen!Nei, det var faktisk ikke det. Vi skrudde sammen det neste veggskapet, og gjorde klar for å se hvor mye det ville blokkere for lufteluka. For en gangs skyld hadde vi marginene på vår side. Målingene hadde vist at skapet sannsynligvis kom til å komme et par millimeter innpå luka, men i steden kom det akkurat ved siden av! Flaks! :) Med borhammeren ble det hull i denne veggen i turbotempo også, og da var vi plutselig ferdige med å skru opp veggskapraden. For en herlig følelse :)

Nå var det bare å sette i gang med det innerste benkeskapet. Vi fant fram en eske det stod 60×70 på, rev opp emballasjen og begynte å bygge. Men etter et par skruer slo det meg. Var ikke denne litt liten til å være et benkeskap? Den så da vitterlig ut som et veggskap? Men vi skulle da ikke ha noen 70cm høye veggskap, vi hadde da bare 92cm høye? Etter noen sekunders betenkningstid slo det oss. Joda, det var et benkeskap. Joda, det var et veggskap. Nei, det var ikke det benkeskapet vi skulle ha akkurat nå. Det var det smale benkeskapet som skal stå mot den andre veggen. Det skal visst bygges av et veggskap :P Lett å ta feil, når det står 60×70 på alle benkeskapene både smale og brede ;) Vi bygget det ferdig siden det nå bare lå i veien, og gjemte det unna i hjørnet der kjøleskapet skal stå. Så begynte vi på det riktige benkeskapet. Men siden vi var kommet i gang så seint i påvente av borhammer og at Asbjørn skulle komme hjem fra jobb, var klokken nå blitt ikke-bore-mer-sinte-naboer-tid, så vi stoppet der.

Bedre dag, bedre progresjon, bedre humør :) Nå skal det gå unna mot slutten! ;)

ferdig skaprekke

Leave a Reply