Twitter

Ja, så ga jeg opp den kampen også. Etter facebook og blogging er det nå twitter jeg har gitt opp å ikke slenge meg på… Tviler på at jeg kommer til å twitre noe mer enn jeg blogger, men så signet jeg opp mest for en enkel måte å følge andres twitring på. Det begynner jo å bli riktig så få firmaer og personer der ute som ikke twitrer… Og vil du følge meg på twitter? Vet ikke heeelt hvorfor du skulle ønske å gjøre det men :P Om du skulle ha et akutt behov for å vite hva jeg finner på å skvise inn i 140 tegn, så kan du følge meg på http://twitter.com/cecilihf.

2 Responses to “Twitter”

  1. Eivind Mork says:

    hmm.. skal vi se. Hva var det du sa om twitterbrukere her for en stund siden? Kanskje du kan hjelpe meg å friske opp hukommelsen om den friske setningen? ;-)

  2. Cecilie says:

    Hehe, joda, og det mener jeg fremdeles ;) Twitter er for folk med eksponeringsbehov… så jeg har vel det jeg og da :P

Leave a Reply