Min nygamle hobby

Etter en god del års pause har jeg nå begynt å gjenoppta min gamle lidenskap: lego. Til å begynne med har jeg fått meg noen sånne blå bokser med klosser (takk til brodern for julegaven :) ), og har iherdig satt i gang med å søke etter likesinnede på nettet og inspirasjon til byggverk. Jeg kom fort fram til at det første jeg måtte gjøre var å sortere brikkene, for det var så slitsomt å lete etter det jeg trengte i haugen. Etter en “kjapp” runde med røff sortering etter brikketype gikk jeg løs på en ny versjon av holmenkollbakken. Dessverre har jeg verken noe særlig erfaring eller inngående kunnskap i bygging av egenkomponerte legomodeller, og i tillegg hadde jeg ikke så veldig mange forskjellige brikketyper eller brikker av en bestemt farge til rådighet, så resultatet ble om mulig enda mer snodig enn pepperkakevarianten. Her er et bilde av “mesterverket”

Legg merke til at jeg måtte støtte opp toppen med en ekstra søyle på grunn av min noe klønete planlegging… Her er et bilde av de to bakkene ved siden av hverandre.

Og til slutt et bilde av de sorterte brikkene mine :)

Leave a Reply