Oppussing av kjøkken 10 – hviledag

I går gjorde vi fint lite. En tur på Ikea for å kjøpe en 50-stamme, en tur på Maxbo for å kjøpe litt mer verktøy og se på lister, og litt kikking etter fliser (men vi fant ikke noe bra sted). Det eneste produktivet som ble gjort på kjøkkenet i går var å skru sammen hjørneskapet. Da kom forøvrig reservedel-stammen til sin rett igjen: det manglet en skrue og to treplugger. Lenge siden jeg har opplevd at det har manglet noe med Ikea-møbler, men denne gangen gjorde det det altså. Greit med reservedeler da ja.

Ellers så kjøpte vi litt sånn innredningsting på Ikea, for å se om vi kunne få plass til det under alle røra. Det ser ut som om det både kan bli plass til en slik uttrekkbar søppelbøttegreie og en sånn sylindrisk plastposeholder i hvertfall. Men om de ender opp der til slutt, det er det bare tiden som vil vise ;)

I dag skal vi kjøre av gårde med takgrind på bilen, så vi faktisk kan kjøpe lister også (vi kom på i går at lister, de ville nok være for lange til å gå inn i bilen ja… hvorfor satte vi ikke på takgrinda?), og så har vi fått et tips om et bra sted å se etter fliser, så vi skal gjøre et nytt forsøk på det. Vi så faktisk noen fliser vi likte i går, men de var utrolig dyre :P Vi hadde opprinnelig tenkt å gå for Ikeas metallplateløsning (imperativ heter de vel), fordi det ville være både billig og enkelt. Men Ikea ser ikke ut til å ville få disse inn på lager med det første, og dessuten har vi fått mer og mer lyst på fliser i steden…

Jaja, ingen bilder i dag, har jo ikke skjedd noe særlig spennende på kjøkkenet. Ingen gidder vel å se et bilde av en ferdig montert hjørneskapstamme som står på gulvet? De kan man jo se på Ikeas hjemmesider…

One Response to “Oppussing av kjøkken 10 – hviledag”

  1. batman says:

    Klart jeg vil se bilder :)
    Lykke til med flisene. Det er dyrt, men de holder seg lenge og ser litt mer eksklusivt ut.
    Så du vil ikke klage på ikea, for manglende leveranse? Typisk Cecilie :)
    Hadde de forresten ikke sånn bøybar-skrutrekker på maxbo også? Syns det var litt snodig at du kjøpte den på thinkgeek – eller var det kun for illustrasjon sin skyld?

Leave a Reply